Charisma Nails

Produktenlijn


Charisma Nails werkt met de volgende merken:


  • Crystal Nails;
  • Shamaya;
  • Magnetic;
  • Florence Nails;
  • Young Nails;
  • Nail-Eon


Intake

 

Voor elke nieuwe klant bij Charisma Nails wordt een klantenkaart ingevuld met daarop uw gegevens, medische achtergrond en dus ook medicijngebruik. Dit laatste kan van invloed zijn op de behandeling van uw nagels (antibiotica, hormoonzalf e.d.).


Vervolgens worden uw natuurlijke nagels geanalyseerd en eventueel de maten van de tips genoteerd om vervolgafspraken efficiënter te kunnen laten verlopen.


Bij het starten van de behandeling overleg ik met u, onder het genot van een kopje koffie of thee, wat uw wensen zijn die ik dan voor u kan gaan creëren. Er zijn vele voorbeelden aanwezig in de salon voor het geval u geen eigen keuze kunt  maken. 

Schoonheid is het totaalbeeld van uiterlijk stralen


Hygiëne


Charisma Nails hecht veel waarde aan dit aspect!


Iedere behandeling start met het desinfecteren van de handen respectievelijk voeten.


Iedere klant heeft bij Charisma Nails een eigen setje met vijlen, elke behandeling start met een schone handdoek en er wordt gebruik gemaakt van een mondkapje, handschoenen, afzuigsysteem en een nieuwe papieren towel.


Na elke behandeling worden de materialen afgespoeld onder stromend water en dan gedesinfecteerd in een sterilizer (70% alcohol). De werkruimte wordt gedesinfecteerd met polyclean.


De kans op een bacteriële infectie wordt hiermee zoveel mogelijk verkleind.​Persoonlijk   Krachtig   Uitstraling

​Charisma Nails

​06-12727182