​Persoonlijk   Krachtig   Uitstraling

French Pedicure

Dit is een zacht roze teennagel met een wit randje. Charisma Nails gebruikt voor deze nagel-verzorging uitsluitend gel als materiaal. Net zoals de French Manicure is dit de meest gekozen ´look´. Ook kan er een versiering met o.a. steentjes op worden aangebracht.

Gel Polish

Met deze stijl kunt u uw teennagels laten behandelen in vele mogelijke kleuren, zowel op uw natuurlijke als op een gelnagel.


Manicure

Dit is een onderdeel van een van de bovengenoemde behandelingen en bestaat uit het schoon-maken van de nagels, behandelen van de nagelriemen, in model vijlen van de nagels, eventueel aanbrengen van een lak, aanbrengen van een onderhoudende nagelriemolie en tot slot een heerlijke voetmassage.Laat je door mooie teennagels verrassen

​​​Charisma Nails

​06-12727182

Charisma Nails

Gelpedicure

 

De teennagelmodellage is inmiddels even populair als die voor de vingernagels. Mooie en verzorgde voeten horen als vanzelfsprekend bij het verschijningsbeeld van de moderne vrouw.


Uw teennagel wordt verstevigd met een flinterdunne gellaag die normaliter voor een periode van 5 - 6 weken  houdt.


Ook een versiering is mogelijk om aan te laten brengen.


Het geeft u een geweldig gevoel aan het strand, in de sauna of op een zomers feestje uw voeten zelfbewust te kunnen tonen en er zelfs mee te kunnen schitteren. En dat is wat Charisma Nails voor u kan verzorgen!